​ Så kom vi over på den anden side af halvdelen at vores tour.

Det var også den varmeste dag ind til videre, men desværre også den dag med flest skyer, faktisk så skyet at vi slet ikke har set solen idag. Men det betyder jo ikke at man ikke kan opleve noget.

Idag var dagen hvor vi kørte hele vejen rundt om øen.
Vi startede dagen med at køre til Santa Cruz, hvor vi er scenevante både ang. Vejvisning, parkering og hvor det vi ville købe i Primark er. Men alligeveller gik der lidt ose/ shopping i os og vi blev frokost sultne inden vi kom afsted. Heldigvis er der Lidl alle vegne, så frokost bestod af vand og brød og banan.
Derfra kørte vi til Porto de la cruz, hvor øens botaniske have ligger. Stor men lidt kedelig have, men til gengæld øens nok billigeste entre. 3 euro pr. Person. Her havde de et stort banyan træ, som det vi så i U.S.A, da vi var på Rigmors konfirmationstour.

Her i byen var der også nogle “naturlige pools”, men det var endnu en turistfælde, nærmest et udendørs lalandia med dyr entré. Så vi slappede af på den sorte strand ved siden af hvor vi kiggede på dem der var i surfskole. Det sorte sand er ret specielt, ligner meste birkes, men er tungt som sand.

Næste stop på touren var et 800 år gammelt og meget stort dragetræ, som var hovedattraktionen i den lille bjergby, Icod. Derop til var der en del bjergkørsel, men det var intet at regne i forhold til touren hjem derfra.

Oda har på hele touren været co-driver og god er hun til det, godt hjulpet af google maps. Men idag måtte jeg som chauffør skære igennem og nægte at køre ualmindelig stejlt op af en lille bitte vej inde i byen. Vi var lige ved at ryge i totterne på hinanden fordi jeg ikke kunne forstå at det var den vi skulle, men det mente både Google og Oda. Men jeg turde ikke og bad dem finde en anden vej.
Det gik rigtig godt lige indtil der var omkørsel af en ca. Lige så stejl, men dog lidt bredere vej, som gik op, op, op uden pause i ca, 5min. Nok noget af det værste jeg har prøvet som bilist. Efter det gik det heldigvis ned af på store veje, så touren hjem gik snilt. Hjemme gik vi igen til vores inder-venner og hentede samosaer, som vi hyggede med på terassen.
Endnu end dejlig dag her på Tenefife, men vi håber på lidt mere sol resten af ugen.
Ps dagens parkering var risky igen igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *