Hejsa på Kvitfjell 🙂

Onsdag tog vi på heldagstur til Kvitfjell – en times kørsel væk. Det blev en lidt kaos tur, da dumme Rune ved første lift måtte konstatere han havde tabt sit liftkort ud af lommen 😖.

Samtidig trak skyerne ind over fjeldet så da vi tog af liften på toppen kunne vi absolut intet se…..men ned af bjerget skulle vi….

Runa fik krise over hendes støvler drillede, imens Rune fedtede rundt ovre på liftkort kontoret for at finde ud af, hvordan jeg kunne få nyt kort uden at betale 2000 norske for det……min kvittering for købet lå dog på hotelværelset. Det endte med jeg købte et dagskort til Kvitfjell, hvorefter damen ringede og sagde nu var mit kort fundet i Bakken. Jeg fik pengene retur for mit dagskort og kørte ud med mit gamle kort, som viste sig at være spærret, da det ikke var mit alligevel…….nu blev damen så træt af mig hun lånte mig kontorets sæsonkort resten af dagen.

Dagens grill hytte til pizza:

Den lokale maskot i Kvitfjell ?

Sidst på dagen kørte jeg forbi dette skilt – nu skulle Olympia bakken (sort) prøves, den ender nede i dalen og er en ret fed oplevelse. Bagefter foreslog jeg Runa hun skulle. tage den – hun er en rigtig skiracer. Hun blev helt vild og nåede to ture imens Mark kiggede den anden vej.

Som hun sagde var det den bedste anbefaling hun havde fået længe.

Følg den sorte bakke som ender nede i bunden 🙂

Oda fandt ud af Mads fra hendes efterskole var i Kvitfjell og kørte sammen med ham på ski i to timer. Han lokkede hende op og køre 65 km/t 🙂

Det blev en fin dag alt i alt og vi vender tilbage til Kvitfjell fredag. Og Rune fik spærret sit tabte liftkort og fik et erstatningskort da vi kom hjem.

Vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *