Lørdag var dagen hvor vejret rigtig var med os

​Vi startede dagen med at køre til En lille by for at se et marked. Vi kunne som dagen før ikke finde det, måske på grund af at det var den falske del af byen vi kikkede i. Men da vi endelig fandt det, var det midt i et kæmpe turist- fælde-resort. Med alt hvad der hører til af hoteller, restauranter, gadesælgerer og rød/ hvide overvægtige turister.

Vi fandt et sted på stranden med parasoler så rigmor kunne ligge i skygge og vi andre kunne få lidt sol og blive lige så rød/ hvide som de andre.

Efter stranden havde Oda læst om en spansk / dansk restaurant lidt derfra. Der skulle vi selvfølgelig op og forhåbentlig tale lidt dansk og få svar på et par stykker spørgsmål. F.eks hvorfor deres marker er spærret inde i net og stålhegn . Men desværre var den danske kone ikke i restauranten. Til gengæld fik vi lov at opleve et langt påske optog med garden i spidsen og en masse børn der trak nogle vogne med jesus statuer op af byens stejleste gade og endte i kirken, hvor andre børn sang. Det var en rigtig fin lokal oplevelse.

Så var det tid til den sædvanlige aften procedure. Hjem på hotellet, mor falder i søvn på sofaen og pigerne hygger sig med tv og tegning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *