Rødgardisterne kom forbi 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

Torsdag var vi tilbage i Hafjell – det nye var at vi skulle køre i bil helt op til toppen af fjeldet, hvor der ligger et langrend skistadion. Her skulle Rune mødes med Jakob Lempert og hans familie for at køre langrend med dem på højfjeldet.

På vej op skete dette:

Bilen kunne ikke køre op ad en bakke og skred lidt bagud og sad ubehjælpelig fast i “rabatten”.

Det fik Rigmor og Oda i aktion med at sætte snekæderne på 💪💪💪. Det gør en stolt som far de bare går igang.

Vi kom fri og dem der skulle på Alpinski gjorde det. Lempert familien kom og de kører samme dresscode alle sammen. Jakob, Thea, Vanja kom og også Jakobs forældre – Mogens og Elsebeth. De kære gamle er så seje- de er 80 år plus men bliver ikke skræmt af minus 8 grader og blæsevejr på toppen. Som de selv sagde så ved vi aldrig om det er sidste gang vi er afsted.

Vi gik en tur på 5 km og spiste bagefter frokost sammen nede i varmestuen sammen med Runa+Mark+Oda+Rigmor. Vi fik vores sædvanlige pizzaer fra grill og og rødjakkerne hev deres madpakker frem.

Sidst på dagen kørte Rigmor, Oda og jeg aftenski på albinbakken, og gik hjem til hotellet (1 km) bærende på ski og snowboard, hvorefter vi bare crashede på hotelværelset. Mark og Runa var kørt tidligere hjem med bilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *