Den gamle gæstebog

 1. fredag d. 11 december 2009 kl. 9:09:42
  Hej skønne familie
  Dejligt at se jeres sjove og glade billeder – håber snart at se jer live – heldigvis ser jeg dig Alex lige om lidt. knus og hilsner fra hestehalerne
 2. mandag d. 14 juli 2008 kl. 11:42:13
  Hej Villads.
  Jeg håber du har haft en god sommerlejr. Savner dit skæve smil når jeg “leger” den onde og grusomme. Husker du hemmeligheden jeg betroede dig, som du ikke kunne holde på? Den om, at jeg gik og røg cigaret, da vi var på tur sidste sommer. Så snart vi kom tilbage til G.S. råbte du i en uendelighed: Hun ryger, hun ryger.
  Nu vil jeg spørge dig om råd, hvad skal jeg gøre? Nu er det på tale, at rygerne ikke mere må ryge i det fri, hvor der er mange mennesker.
  Når vi ses igen håber jeg på et godt råd fra dig.
  Kærlig hilsen Annette.
 3. onsdag d. 16 januar 2008 kl. 13:38:33
  Far hedder Låne-Lars idag – Villads skifter hele tiden navn på sin far – kært barn har mange navne. Vi har set billederne og hørt fødselsdagssangene fra jeres hjemmeside – det er superdejligt med alle de billeder. Villads nød specielt at høre sangene – han havde det største smil på.
  Villads og Jeanette
 4. fredag d. 11 januar 2008 kl. 17:39:27
  Hej Villads
  Jeg kan lide at være sammen med dig på hjem 1. Du er så sjov og har et herligt humør med dejlig humor. Sjovt at se din hjemmeside.
  Zam er jo en pcèr fodboldspiller han er lidt for meget.
  Det er rart at høre at Villads syntes det er godt at være på Hjem 1.
  Knus BO
 5. fredag d. 11 januar 2008 kl. 17:30:17
  Hey Villads
  Jeg sidder herude på hjem 1 og kigger på din hjemmeside, og ser din familie. Og spotter straks en GÆSTEBOG….. Jubiiii må bare skrive en besked i den.
  Så håber jeg at du får mulighed for at få den læst op når du kommer hjem fra hjem 1. 🙂
  Jeg syntes det er en spændene hjemmeside i har med gode billeder. Er vil med din historie, nød at læse den. Håber at du har haft en rigtig god weekend på hjem1 og jeg vil nyde at drille dig lidt med at jeg har skrevet i gæstebogen.
  Vi ses jo snart igen.
  De kærligste hilsner Pia Pædagogen på hjem 1
 6. 11/7/2011 21:16:47
  Kære Fam REHER-JENSEN ;0)
  Håber at I alle har det godt. Tro det eller lad være, jeg har lige nu den smukkeste “Dahlia” er det ikke det den hedder ;0) stående ude i haven. I løbet af denne uge ca d.5 nov er den første blomst sprunget ud og der er mange flere på vej.
  Ved ikke hvordan jeg sender billeder til jer?
  Knus Stine Ps Et stort kys på panden til Villads, hvis han tillader. ;0)
  Hey Stine Æa
 7. 4/10/2013 13:49:28
  En hilsen fra skolen. I dag optog vi scener til vores helt egen musikvideo. Optagelserne foregik i svømmehallens omklædningsrum. Badehætte og badesvamp var en del af rekvisitterne. Harmonerede fint med Villads’. humor :-).
  Villads og Malene
 8. 7/17/2013 10:53:36
  Onsdag d. 17/7-13
  Hej mor og far, Rigmor og Oda.
  Det er rigtig dejligt at hører om jeres tur til England. Jeg har det rigtig godt her på skolen og hjemmet. I mandags var vi på Rungsted Havn for at spise frokost. Det blæste en halv pelikan. I går tog vi til Fredensborg, for at se slottet. Det var ikke til at finde en parkeringsplads, så vi kørte videre og fandt et andet sted for at spise frokost. Om aftenen var jeg på date med Amanda. Det var super hyggeligt.
  I dag, onsdag, skal vi fejre Martin. Han har nemlig fødselsdag, han bliver 21 år.
  Jeg glæder mig meget til at se jer igen (og ALLE de gode ting i køber med hjem til mig 😉 )
  Kærlig hilsen
  Jeres egen dejlige søn Villads
 9. 7/18/2013 12:10:27
  Da jeg hentede Villads fra skolen gik vi igennem haven og nyd det gode vejr.
  Villads ville gerne og have blende melon og banan. Mens de andre gik til Virum fik Villads et bad. Vi besøgte Amanda og de hyggede sig indtil vi skulle spise.
  Amanda spiste sammen med os. Vi havde delt os op så vi sad sammen med Mads F og Sussi. Vi fik risret, det var noget der smagte Villads. Dem der havdet været i byen havde købt is med hjem, skildpaddeis røg lige ned.
  Amanda og Villads hyggede sig indtil senge tid.
  Villads raller ikke mere.
  Villads og Kirsten
 10. 7/19/2013 11:19:35 19/7-13
  Hej Alex, Rune, Rigmor og Oda.
  Jeg følger med på jeres rejseblog hver dag, og jeg er glad for at høre fra jer!
  I dag laver vi lasagne, som vi skal have at spise til frokost, med masser af cola.
  Jeg har sovet godt i nat og har fået et bad samt nybarberet, så jeg er klar til at tage godt imod farmor.
  Jeg savner jer, knus Villads.
 11. 7/25/2013 13:27:57
  Hej familie. Håber I nyder ferien i England;) Vi har haft nogle varme dage i dk og jeg har været ude hver dag;) I dag sov jeg længe og fik et langt morgenbad. Derefter besøgte jeg Amanda på værelset og der fik jeg en lille lur;) Nu er jeg på besøg på Emils værelse hvor vi spiser chokolade og Cecilie læser højt af “Busters verden”. Jeg håber I alle har det godt. Kh Villads
 12. 12/11/2013 11:11:10
  Hej! Jeg hedder Hanne. Jeg er kommet ind på Jeres site via opslag om hjælper til Villads. Jeg synes, at siden her er meget inspirerende, og jeg er sikker på, at jeg skal hjem og skrive en ansøgning.
  Hanne Mårtensson