Holdepunkter for Villads

Opdateret maj 2011

Ting der betyder meget for Villads

Gilbert – mors onkel. Gilbert har en gård i nærheden af Kalundborg og hele familien har besøgt dem hver sommer. Her har Villads bl.a. prøvet at køre traktor.
Villads og Gilbert har noget kørende om penge: Gilbert og hans kone gav børnene 100 kr hver en sommer for nogle år siden med den besked, at hvis de samme 100 kroner var med næste år ville de blive fordoblet. Villads har som den eneste klaret det og er nu oppe på 800 kr.

Villads kan godt lide spejdere og han startede selv som spejder i 2004 og stoppede i juni 2008 pga sit handicap. Begge Villads søstre går til spejder. Marie er en sød pige som Villas kender fra spejder – han er også meget glad for spejderne Majbritt (kaldet Mejer) og Jacob.

Henrik er Villads farbror, som tog med Villads med på spejderlejren Reload 2007. Henriks dreng hedder Sylvester (5 år) og det er Villads fætter. Sylvester har i 2007 fået en lillesøster, der hedder Carmen, som Villads drillede mor med at hun skulle hedde Jeanette.

Villads er meget glad for sit elektriske tog. Han har bl.a. to lokomotiver, det ene er opkaldt efter farbroderen Henrik (Godstoget) og passagertoget hedder Rune. På vores bane har vi 3 stationer Kbh. H, Kalundborg og Nykøbing. Villads har brugt en del af sine sparepenge på Märklin tog og sommeren 2007 var han med nede og opleve Europas største modeltogsbane i Hamborg. Villads fik i julen 2008 et DSB MY lokomotiv med lydmodul – som han nyder at høre kører rundt på banen.

Villads er også meget glad for sine to søstre, især den yngste som han har hjulpet med lektierne. De hedder Oda og Rigmor. Villads kalder Rigmor for fattigfar.

Spejdersport og Ritter Sport. En vits – de to eneste former for sport Villads kan lide.

En bajer/morgenbajer. Villads kan godt lide at man laver sjov med øl eller Whisky, f.eks. “Nå har du fået din morgenbajer” eller “nej, nu lugter du af øl igen”.

Villads synes at Ganløse, hvor han bor, er en kedelig by, der sker ikke ret meget, der er kun en fest (byfesten) om året.

Knud er Villads øgenavn til pædagogen Christine. Den grønne Gilbert er Villads øgenavn til pædagogen Maiken. Knud d. 2. er Villads pædagog Jan.

Rune. Villads kalder sig nogen gange Rune.

Humor. Villads har en god humoristisk sans.

Man kan se billeder af Villads og familien på familiens hjemmeside www.famreher.dk

Farmor (Cardi 72 år). Bor på Falster og snakker med dialekt hvilket Villads altid har nydt at høre på og samtidig rette farmors udtale. Hvis man taler lidt bondesprog til ham synes han det er sjovt. Villads har også i mange år prøvet at få farmor til at holde op med at ryge – hvilket ikke er lykkedes.

Birthe er Villads gamle klasselærer fra Ganløse skole. Hun kommer engang imellem på besøg og fortæller Villads anekdoter fra hans skoletid fra 1-6 klasse, hvor han havde Birthe i dansk. Villads favorit emne var Egypten og dens Farao’er.

Film – Villads elsker disse film:

 • Far til fire for fuld musik
 • Min søsters børn, Min søsters børn i sneen, Min søsters børn i Egypten
 • Støv på hjernen
 • Klatretøsen
 • Mirakel
 • Jul i Valhal
 • Sonja fra Saxogade på Bornholm

Typiske sætninger / ordspil Villads siger og godt kan li:

 • Fyrre, fed og færdig (Far)
 • Fattigfar (=Rigmor)
 • Kaffe (Cola)
 • Whisky
 • Ih altså Emma, det er bare for majet
 • Hvem var det der vandt i dag ….

Nuværende Hjælpere:

Helle. Verdens klogeste hjælper fra Slagslunde 🙂  11826006_10206061832217237_2426148969224488716_n

 

 

 

622412_4113893162351_478574268_oImber. Skøn hjælper fra Ganløse 🙂

 

 

 

1079033_1380576722165941_94744063_oJon. i 50´erne. Endnu en dygtig hjælper. Spiller bas og bor i Buresø.

 

 
Tidligere hjælpere Villads har haft herhjemme:

Deanna. Er alt det en hjælper bare skal være: Kærlig, trofast, giver massage og akupunktur og giver Villads masser af udfordringer.

Mikkel. Er i 30´erne og bor i Valby.

Lea. Er 20 år og bor på Nørrebro.

Michael. En 19-årig hjælper Villads har i weekenden eller efter skole en gang i mellem. Michael spiller spil med Villads, kører på udflugt i bilen, går en tur eller synger en godnat sang for ham på guitaren.

Jenni. En 26-årig hjælper. Jenni sludrer meget med Villads og spiller utrættelige mængder terning “100” med ham.

Mette. En 51-årig hjælper, hun har erfaring fra lignede arbejde med hjerneskadede børn og sundhed generelt.

Sille. En 18-årig hjæper. Sille bor i Smørum, det er rimeligt tæt på Ganløse – og hun er nyuddannet student.

Herman. Den første hjælper Villads fik (juni 2006), som Villads har været meget glad for, men nu har de ikke mere gavn af hinanden. Herman har taget Villads med ud og sejle speedbåd til Flakfortet og også kørt i heste-sulky med ham. Deres favorit udflugtsmål var dog eksperimentariet.