​ Her kommer en lille opdatering fra Tenerife

Vi hygger os stadig og opdager nye ting hele tiden. F.eks opdagede pølle og jeg på vores aftentur til supermarkedet overfor hotellet, at vi faktisk boede i en by med gang i. Bag supermarkedet lå nemlig et hav af restauranter, turistbutikker, et torv og en kirke.

Vi følte os lidt dumme, da vi fra day one havde stemplet vores lille by som en soveby.

Igår mandag, var dagen kommet hvor vi ville se Teide, som er en vulkan og tenerifes (og faktisk hele spaniens) højeste punkt.
Vi havde læst i bogen og forsøgt at bestille billetter til kabelbanen, som kunne tage os helt op til vulkanen top, men teknikken drillede så vi var ikke sikre på at bestillingen var gået igennem. Vi kørte mod toppen alligevel.
Mutti var så sej som chauffør på de stejle, smalle og snørklede veje. Det gik bare op og op og op. Jeg sad på bagsædet og fulgte med i den smukke natur der ændrede sig i takt med vi nåede nye højder.
Endelig var vi fremme ved kabelbanens start, og det var åbenbart en populær attraktion, så det vrimlede med mennesker og biler, derfor endte vores parkering med at se sådan ud:

Vores billet bestilling var ikke gået igennem, så vi måtte vente 2 timer på at komme op med kabelbanen, heldigvis skinnede solen.
Her er lidt billeder fra området:

I kabinen blev 43 mennesker presset ind og mutti klarede turen uden at panikke!
Fra kabelbanens top kunne man gå 3 forskellige veje, men på grund af is/sne på toppen, var kun den ene åben. Det var en kort, men hård gåtur, da den høje bjergluft gjorde alting hårdere.
Deroppe kunne vi se ud over tenerife og se hen til nogle af de andre øer.
Mutti blev venner med nogle spanske vandre mænd som havde taget en længere rute og vandret i 4 timer. Vi gav dem et lift hen til deres bil, som alligevel var på vores rute ned af bjerget.
Vi kørte en anden vej ned end op, og denne vej var meget bedre, da vi næsten ikke mærkede at det gik nedad.
Vi endte dagen på en indisk restaurant i vores egen lille by, hvor vi fik super lækker mad og fik snakket tøsesnak.

Vi håber at i har det rigtig dejligt hjemme i danmark!
Knus fra de halv røde rejer, der tager endnu en dag på stranden i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *