​ Tirsdag d. 27/03 på Tenerife

Planen for idag var at vi ville på stranden om formiddagen og så havde vi læst om et Farmers Market i vores nabo by Los Abrigos, som vi ville besøge om aftenen.

Dagen startede lidt sent ud, fordi vi kom lidt senere op end vi plejede. Da vi var klar til at komme ud af døren kørte vi lidt nord på for at finde en strand. Det fungerede ikke helt, da vi fandt ud af at der på denne kyst blæste meget mere end på den sydlige kyst. Så vi beslutte os så for at køre mere syd/vestligt på, for at finde en strand med læ.
Vi nåede dig ikke hen til stranden med det samme, fordi vi på vejen blev fanget af shopping muligheder. Vi så et sted på vejen som fangede (mest mor og Rigmors) interesse og måtte holde ind for at se på det.
Stedet hed Chinatown og var ligesom et center, men det var kun en stor butik. Og i midten var der en uoppustet hoppeborg og et cafeteria.
Vi forestillede os at stedet var ligesom Wish bare i en butik. De havde ting i alle kategorier og stort farveudvalg inden for alle varer.
Så her skulle gåes ned af alle gangene, hvilket tog sin tid. Men bare rolig vi var selektive og gik ikke amok i Kina-bras.

Efter China-town manglede jeg sol på kroppen, så vi kørte 10-15 km af motorvejen og kom til starten af byen Los Christianos.
Los Christianos er vokset sammen med de 2 næste byer på kysten og tilsammen danner de 3 byer et stort område af ressorter, restauranter, butikker og tykke blege turister.
I turist-fælden fandt vi en strand lige på det rette sted og tidspunkt, hvor vi fik et par timer eftermiddags sol og pøllerne fik badet.

Efter stranden tog vi hjem til nabo byen Los Abrigos, hvor vi skulle kigge på market og finde en restaurant at spise aftensmad på.
Da vi kom til markedet blev vi dog skuffet, for det første var det slet ikke et farmers market, men et marked med en masse små dimseting og lidt smykker. Og for det andet bestod det af 10 boder. Så det var hurtigt overstået og vi synes ikke rigtigt om muligheder for mad i byen. Så vi kørte i stedet hjem til vores egen by og gik på en ny indisk restaurant.
Der er tre indiske restauranter i vores by og 2 af dem er ligger lige ved siden af hinanden. Igår prøvede vi den første og idag prøvede vi den anden.
Vi kunne bedst lide forretten det ene sted og hovedretten det andet sted, så ingen af dem er blevet kåret som den bedste.
Rigmor tog et billede af den flotte lyserøde/lilla aftenhimmel
Billedet viser aftensolen som rammer byen

Aftenens mand som lokkede os ind på restauranten
Nu ligger vi hjemme i lejligheden med fyldte maver og trætte kroppe.
Godnat herfra Syden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *