Der er stadig godt i Washington :-)

Hej Villads,

Vi flytter Hotel i dag fra det luksuriøse Sheraton – til et mindre hotel – for at vi kan få en dag mere i Washington DC.

 

Udsigt fra Lincoln Memorial til Washington monumentet

Det er i mine øjne en rarere by at være i end New York. Her er færre folk, breddere fortove, mange flere parker og grønne områder og mange virkelig flotte bygninger og monumenter. Samtidig er bykernen ikke en stor samling skyskrabere – men højest bygninger på 5-6 etager. Det giver mere ro på. Washington minder faktisk om Paris.


I dag skal vi rundt og ordne nogle shopping ærinder – vi skal i hobbybutikken Michaels’ og ud til en outlet ved siden af Pentagon bygningen.  I morgen er museumsdag 👍 inden vi igen begynder at koere nordpaa tilbage imod New York omraadet.

Der er 20 interessante gratis statslige museer her i byen ved hele området med statslige monumenter “the mall”, så her kan man snildt bruge en hel uge.

Inden vi kommer tilbage til New York har vi nogle ting på “listen” vi gerne vil nå. Det er blandt andet et besøg hos min NNIT kollega Renke Tan, der bor ved Princeton, med sin hustru og to små børn. Vi skal også besøge et stort Outlet center, hvor mærketøj kan købes til nedsat pris. Endelig mangler vi også at besøge et kæmpe have/park sted – http://longwoodgardens.org/ – hvor man vist hurtigt kan bruge en hel dag. Vi kunne også godt tænke os at besøge en strand inden vi er tilbage i New York.

Dårligt internet adgang her på luksushotellet – jeg gider ihvertfald ikke betale 13$ for 24 timer……det burde være inklusiv net alle steder 😀.

Kaerlig hilsner fra Farmand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *