Princeton og besøg hos Renke & Co.

Torsdag d. 16. juli

Hej Villads.

Efter den kølige og våde dag i går, er det blevet dejlig varmt igen. Vi startede dagen med at kassere hotellets gratis morgenmad og gå lige over på den anden side til Wholefoods, som er Amerikas sundeste supermarked.

 

Wholefoods arbejder ud fra disse værdier

 

Rigmor nyder sin vegetar salat bland selv morgenmad!

De har de lækreste råvarer og færdiglavet mad og man kunne bo der, hvis man havde råd til det. I udgangen er der borde stole, tallerkener, bestik, affalds sortering, gratis internet og toiletter med skilte på dansk. Så det kan godt tage sin tid at komme derfra. Men tilsidst lykkedes det og vi kørte videre til Princeton.

En lille hyggelig by der er vokset op omkring et universitet. Universitetets bygninger ligner noget fra Hogwarts/Harry Potter og alle husene i byen er enten gamle eller ligner noget der er det.

 

Hogwarts = Princeton University 🙂

Vi tog resterne af morgenmaden med og gik en tour i byen. Først var vi på et lille museum ang. Albert Einstein og byens historie. Så var det spisetid igen og vi fandt en lille park hvor vi kunne sidde på græsset.

 

Palm square i Princeton er superhyggelig!

Mens Rune kiggede på universitetet slappede pigerne og jeg af og kiggede lidt mere på butikker. Specielt på en Lindt-chokolade-koncept-store (et af mine ynglingsmærker), hvor man kunne få 35 bland selv Lindorkugler, perfekt tempererede, for 100 kr. De skal spises hurtig i den varme eller gemmes til næste dag i hotellets køleskab – svært at vælge, men efter en 7/8 stykker vælger kroppen for en.

Stemningen steg nogle procenter her!

 

Chokolade himlen for Mutti!

Efter Princeton skulle vi besøge Renke, hans kone Melan og deres 2 små børn. Renke og Rune er kollegaer fra NNIT. På vej til deres hus kom vi forbi Novo Nordisk’s USA hovedkontor – hvor der arbejder ca. 2000, samt ca. 6000 kørende sælgere ude rundt i landet. Vi stak hovedet indenfor og fik tanket på med koldt vand, kaffe og lånte toilettet. Vores udlejningsbil er jo også totalt rigtig Novo-blå 😜

 

Novo Nordisk kontoret i Princeton

 

Flot view i receptionen og udstilling af produkter!

Det var super hyggeligt at være hjemme hos nogen privat, og få dejlig mad der ikke var fastfood. Pigerne var helt forelskede i de to små, Olivia på 2 år og Nian på 3 måneder. Den lille faldt i søvn i mine arme, så jeg var også glad.

Nian er bare en sød lille fyr!

 

Olivia er lige fyldt to år!

Kærlige hilsner fra Mor & Far

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *