Shoppe og Have-dag

Onsdag d. 15. juli

Hej Villads,

 

Pigerne startede dagen med en tur i poolen – dejligt hotel vi havde i nat

 

I dag har det været en blandet have og shoppedag. Efter pool tur og checkud fra hotellet kørte vi 5 minutter fra hotellet til Jo-Ann, som er Panduro Hobby gange 10. Jeg har aldrig set så stort udvalg af så mange hobby ting samlet på et sted. Rune kom aldrig indendørs og Oda blev hurtigt træt, men Rigmor og Jeg var glade og var der rigtig længe. Imens var de andre i nogle andre butikker på samme område.
Bagefter var der LongWoods Gardens på programmet. En kæmpe park og have og drivhuse og turistbutik og alt muligt andet. Vejret i dag har været overskyet og den koldeste vi har haft herovre (det var kun 26 grader), og vi var kun lige kommet ind i haven før der kom den største regnbyge. Alt og næsten alle var gennemblødte på 5 min. Men Oda havde været hurtig og fundet et skur, og var helt tør da vi andre fandt hende lidt senere. Og nu er der jo aldrig nogen der er blevet så våde at de aldrig er blevet tørre igen, så det blev vi også og fik set lidt mere af haven.

 

Pigerne overlevede det 3 timers have besøg med nød og næppe…..

 

En scene fra de flotte drivhuse i Longwoods Garden

 

Mega regnbyge kom forbi!

Bagefter var der dagens højdepunkt, – og nej det var ikke frokosten som vi fik på en lille snask i Little Italy i Wilmington, men tour i Wallmart. Det for største og billige Supermarked. – tag Bilka og gang det med 10. Jeg startede med at sige at her ville jeg ikke stresses og bare have den tid jeg ville. Men det blev alligeveller for meget for de andre der var færdige længe før mig. De tog aftensmaden i bilen mens de ventede på mig – Chips i facon som skål med salsa og avokado.

 

Oda havde lyst til at se om man kan gemme sig i en af de store kufferter i Walmart.

 

Walmart sælger skam stadig pølse i blåbær pandekage tilsidst dyppet i sirup. Velbekomme.

Det fri internet i LoogWoods var supergodt, så der havde vi booked et hotel for natten. En times kørsel i retning mod New York. Heldigvis har Rune fået telefonen til at lege GPS, så nu kan vi køre direkte og skal ikke fedte rundt på mørke motorveje den halve nat.

Jeg ved ikke om du hørte om at vi skiftede værelse på et hotel forleden fordi der var vådt på gulvet foran Airconditionmaskinen, og Rune sprang ud af sengen kl. 6 om morgenen og ville have nyt værelse, mens vi andre dårligt var vågnet. På dagens eller rettere sagt nattens hotel var vi lige kommet ind og havde pakket ud og trætte Rigmor var kommet i nattøjet, da vi opdagende der var hul i loftet på badeværelset og gulvet var helt vådt. Så vi måtte pakke alt og flytte værelse. Nu er alt roligt og vi ligger i sengene og venter på søvnen.
kærlig hilsen Moar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *